Skoči na glavno vsebino

Predstavite svoje dogodke na portalu SIO

torek, 15. 3. 2016 10:25

Arnes_Portal-SIO_poziv_iStock_000068384623_Large_500Šolsko leto se preveša v drugi del in gotovo je tudi na vašem zavodu veliko pomembnih in veselih trenutkov. Učenke in učenci blestijo, vrstijo se tekmovanja, projekti in dobra volja ob uspešno izvedenih aktivnostih.

Gotovo bi kazalo del vašega živžava, obetavne prakse, uspehov in dela predstaviti na portalu SIO (Slovensko izobraževalno omrežje).

Za objavo novice o dogodku lahko pošljete kratek opis dogodka in nekaj fotografij na naslova:

V kolikor želite, lahko pridemo tudi v vaš zavod, skupaj naredimo nekaj posnetkov, doživimo z vami prijetne trenutke in v naslednjih dneh bo objava na portalu. Objavo (povezavo) lahko kasneje umestite na šolsko spletno stran in lokalnemu okolju pokažete, kako daleč seže glas o vaših uspehih in delu.

Tudi v obliki kratkega video prispevka

Seveda smo odprti tudi za objavo in pripravo krajših video prispevkov. Lahko jih posnamete in pošljete sami, lahko pa jih z našo kamero naredimo skupaj.

Zanesljivo se pri vas najdejo dogodki, ki si zaslužijo, da se učenke, učenci, dijakinje, dijaki, izobraževalci … predstavijo tudi v tej obliki.

Vam je malce ‘neugodno’, da bi sami javili, klicali? “Namesto tistih ‘lastna hvala, cena mala’ ali ‘lastna hvala se pod mizo vala’, je meni veliko ljubši ‘dobro blago se samo hvali’ in prav je, da se ve,” je sporočil Drago Jovič.

Na portalu SIO si želimo in pričakujemo dogovor z vami.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)