Skoči na glavno vsebino

Z Arnesom v novo šolsko leto

četrtek, 31. 8. 2023 6:00

Pred začetkom novega šolskega leta ne pozabite na Arnesove storitve, ki so ustvarjene in prilagojene za uporabo na področju vzgoje in izobraževanja. Z vami in za vas tudi izobražujemo. Vas zanima, kako?

Z AAI-računom do množice storitev

Večina šol je že zdaj povezana v omrežje ARNES, na prav vseh pa boste našli varen brezžični internet eduroam, do katerega lahko v Sloveniji in globalno dostopate z istim AAI-računom. In ravno AAI-račun vašega zavoda vam omogoča dostop tudi do drugih storitev, ki vam jih na Arnesu nudimo že desetletja.

E-pošta in pošiljanje datotek do velikosti 100 GB

Uporabite lahko e-račun z 20 GB velikim e-predalom, brez nadležnih oglasov ali pa ustvarite distribucijski seznam, ki vam omogoča pošiljanje e-pošte več prejemnikom hkrati. Za vse datoteke, ki so za e-pošto prevelike, uporabite Arnes Filesender, s katerim lahko pošiljate do 100 GB podatkov.

Pouk v učilnicah na spletu

Interaktivne izobraževalne vsebine ustvarite in urejajte v Arnes Učilnicah, na Arnes Spletu pa pustite domišljiji prosto pot pri urejanju spletnih strani šol in vrtcev ali pa spletišč, ki so namenjena posameznim predmetom.

Neomejene videokonference in izobraževalni portal brez oglasov

Hibridni pouk lahko še vedno brezplačno organizirate z orodji Arnes Zoom ali Arnes VID, ki nimata časovne omejitve. Izobraževalne videoposnetke in prenose v živo objavite in prenašajte na portalu Arnes Video in jih z nekaj kliki vključite v vaše spletišče.

Brezplačne in napredne spletne ankete

Z Arnes 1KA lahko popolnoma brezplačno uporabljate vse funkcionalnosti orodja za izvedbo spletnih anket ali pa z Arnes Planerjem organizirate dogodke.

Zmogljivi strežniki in velika shramba

Za bolj zahtevne na Arnesu nudimo brezplačno gostovanje virtualnih strežnikov in hrambo do 1 TB podatkov v oblaku.

Odzivna pomoč za vsakogar

Ne pozabite, da vam na Arnesu z veseljem svetujemo in pomagamo pri vpeljavi storitev v vzgojno-izobraževalno okolje, hkrati pa so vam pri tehničnih in drugih težavah na voljo naši strokovnjaki vsak delovnik na telefonski številki 01 479 88 77 in e-poštnem naslovu helpdesk@arnes.si.

Izobražujemo z vami in za vas

Na portalu SIO, informacijski točki v izobraževalnem omrežju, povezujemo projekte, dejavnosti in storitve slovenskega izobraževalnega sistema. Če želite pridobiti več znanja, se lahko udeležite večtedenskih spletnih tečajev – MOST – za strokovne in vodstvene delavce v vzgoji in izobraževanju. Prav tako so vam na voljo delavnice. Izobraževanja in termine najdete na izobrazevanje.sio.si.

Shema izobraževanj, ki jih na področju vzgoje in izobraževanja nudi Arnes. Posamezna izobraževanja so podrobno opisana in dostopna na povezavi izobrazevanje.sio.si

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)