Skoči na glavno vsebino

Vabljeni na konferenco Mreža znanja

sreda, 17. 10. 2018 15:20

Konferenca Mreža znanja bo letos potekala v sredo, 21. novembra, in v četrtek, 22. novembra 2018.

Prvi dan bo konferenca pokrivala predvsem sistemske vidike uporabe novih tehnologij, predstavljene pa bodo tudi dobre prakse dela z njimi. Izpostavili bomo teme, ki obravnavajo IKT infrastrukturo in opremo v vzgoji in izobraževanju, izzive, ki jih srečujemo pri vpeljevanju računalniškega mišljenja, se podali na Antarktiko in s superračunalniki predvidevali vreme.

Poglobljeno in s praktičnimi primeri

Drugi dan konference bo namenjen predstavitvi praktičnih in poglobljenih primerov rabe storitev, ki bodo uporabnikom omogočile pridobivanje znanja in olajšale delo.

K udeležbi vabimo v prvi vrsti informatike s fakultet in laboratorijev vseh slovenskih univerz, raziskovalnih inštitucij, srednjih in osnovnih šol, šolskih centrov ter kulturnih organizacij.

Prijavite se na konferenco

Dogodek bo potekal na Biotehniški fakulteti, Univerza v Ljubljani, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana. Udeležba je brezplačna, vendar je število mest omejeno.

Priporočamo vam čim prejšnjo prijavo, ki jo lahko opravite prek spletnega obrazca.

Konferenco si boste lahko ogledali tudi v prenosu v živo.

Poleg zanimivih vsebin Mreža znanja ponuja tudi veliko priložnosti za druženje z vašimi stanovskimi kolegi ali s sodelavci iz Arnesa, s katerimi lahko razpravljate o vaših pogledih na moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije, polemizirate, delite z njimi mnenja in predstavljate svoje predloge rešitev uporabe teh tehnologij.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite! V lanskem letu se je konference udeležilo več kot 400 strokovnjakov.

Program konference Mreža znanja

Oglejte si okvirni program konference Mreža znanja.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)