Skoči na glavno vsebino

V webinarju med drugim o novostih na portalu Arnes Video in prenosih v živo

torek, 18. 4. 2023 14:18

12. aprila smo v prenosu v živo na portalu Arnes Video predstavili novosti portala in njegovo infrastrukturo, prav tako pa smo namenili nekaj časa prikazu dobrih praks uporabe portala ter povezovanju z različnimi videokonferenčnimi sistemi.

Raziskava o deljenju posnetkov prek komercialnih ponudnikov

Predstavili smo še rezultate raziskave, kjer smo preverjali vpliv deljenja posnetkov učencev preko komercialnih ponudnikov. Izsledki so seveda zanimivi in nam lahko pomagajo pri izboljšanju uporabniške izkušnje ter razumevanju, kako se obnašajo mlajši uporabniki na video portalih in kako lahko izkušnjo za njih naredimo še varnejšo.

Postopek prenosa v živo

Ker je portal v osnovi namenjen prikazovanju izobraževalnih video vsebin, bodo vsi nasveti in napotki zagotovo prišli prav vsem strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju. Od minute 20:16 si lahko v videu ogledate vodenje skozi postopek vzpostavitve prenosa v živo, da bosta lahko vaša naslednja šolska predstava ali koncert pevskega zbora zaživela tudi prek ekranov.

Z veseljem vam prisluhnemo

Kot vedno velja, da bomo z veseljem prebrali vaše predloge in komentarje za izboljšavo portala Arnes Video, pripravljeni pa smo vam tudi odgovoriti na morebitna vprašanja o novostih na portalu. Pišite nam na e-poštni naslov video-podpora@arnes.si.

 

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)