Skoči na glavno vsebino

Udeležite se Konference Arnes 2011 – Kaj nam prinaša računalništvo v oblaku? (13. 4. 2011)

sreda, 23. 2. 2011 12:30

13. aprila 2011 bo v hotelu Kompas v Kranjski Gori v okviru konference SirIKT potekala že peta Konferenca Arnes z vodilno temo Kaj nam prinaša računalništvo v oblaku. Konferenca je namenjena uporabnikom s področja raziskovanja, izobraževanja in kulture ter pokriva tako uporabniške kot tudi sistemske vidike uporabe novih tehnologij.

Tuji in domači predavatelji vam bodo odgovorili na vprašanja, kaj računalništvo v oblaku pravzaprav je, kako vam lahko koristi pri vašem delu in opozorili na pasti, ki jih ta nova tehnologija prinaša. Plenarna predavanja bomo povezali s predavanjem in okroglo mizo o poenostavitvi dostopa do storitev. Konferenco bomo zaključili z dvema vzporednima sklopoma predavanj, od katerih bo prvi poljudne, drugi pa tehnične narave.

Kot običajno, lahko na konferenci pričakujete zanimiva predavanja, prijetno druženje s sodelavci Arnesa in vašimi kolegi, kosilo ter tradicionalno sirovo poslastico ob zaključku konference.

Na Konferenco Arnes 2011 se lahko prijavite preko spleta na naslovu prijava.sirikt.si. Kotizacije ni. Ker bo letos število prostih mest omejeno, vam priporočamo čim prejšnjo prijavo.

Več informacij o konferenci, predavateljih in predavanjih lahko pridobite v konferenčni zloženki ali na spletni strani konference.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)