Skoči na glavno vsebino

TNC23: Prijavite prispevek in ustvarjajte digitalne generacije

petek, 18. 11. 2022 11:40

Prestižno konferenco TNC23 bo gostilo albansko nacionalno izobraževalno in raziskovalno omrežje RASH. Konferenca, ki obravnava raznolika področja raziskovanja in izobraževanja, bo potekala v Tirani, v Albaniji, od 5. do 9 junija 2023.

Digitalne generacije

Na konferenco lahko prijavite prispevek, v navdih pa naj vam bo tematika konference, ki obravnava digitalne generacije. Pogosto slišimo izraz digitalni domorodci, ki opisuje ljudi, ki so odrasli v informacijski dobi, a v isti dobi živimo vsi in skupaj tvorimo digitalne generacije. Tirana, ki je v letu 2022 prejela naziv Evropske prestolnice mladih, je primer sobivanja teh generacij in živahna skupnost.

Nacionalna izobraževalna in raziskovalna omrežja morajo služiti vsem digitalnim generacijam, kar zajema tako ustvarjanje inovativnih izobraževalnih izkušenj kot podporo naprednim raziskovalnim projektom, ki delujejo desetletja. Konferenca v Tirani bo odlična priložnost za refleksijo o vključevanju digitalnih generacij in integraciji prihodnih generacij.

Prijavite prispevek

Predstavitve, delavnice in različne prikaze lahko na konferenco TNC23 prijavite tukaj. Prispevek lahko prijavite do 30. novembra.

Preberite tudi navodila za oddajo prijave. Na konferenco z veseljem sprejmejo prispevke kogarkoli, ki ima zanimivo zgodbo za skupnost.

Konferenco TNC23 lahko spremljate na družbenem omrežju Twitter.

 

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)