Skoči na glavno vsebino

Strežnik po meri: Testiranje novega uporabniškega vmesnika

sreda, 14. 2. 2018 6:00

Na Arnesu smo pripravili nov uporabniški vmesnik za dostop do storitve Arnes Strežnik po meri. Preden bo vmesnik v produkciji, želimo pridobiti mnenje uporabnikov.

Testirajte in nam povejte svoje mnenje

Če želite testirati nov uporabniški vmesnik, nam to sporočite na helpdesk@arnes.si. V sporočilu nujno navedite svoje uporabniško ime za AAI-račun. Na vaš elektronski naslov vam bomo poslali vse potrebne informacije za testiranje. Namen novega uporabniškega vmesnika je uporabnikom omogočiti čim bolj enostavno in intuitivno ustvarjanje, upravljanje in pregled nad virtualnimi strežniki, ki jih imate v organizacijah v sklopu storitve Arnes Strežnik po meri.

Arnes Strežnik po meri

Arnes Strežnik po meri je storitev, ki omogoča virtualizacijo strežnikov za potrebe organizacij. Članicam omogoča gostovanje virtualnega strežnika s poljubnim operacijskim sistemom (Linux/Windows) in z večjimi strojnimi zmogljivostmi, ki so potrebne pri zahtevnih aplikacijah. Predstavlja alternativo storitvi Arnes GVS in je primerna za tiste uporabnike, ki potrebujejo zmogljivejše strežnike ter imajo znanje in izkušnje pri upravljanju virtualnih strežnikov. Sistem v ozadju uporablja odprtokodni sistem za upravljanje z virtualnimi strežniki – oVirt.

Več informacij o storitvi je na voljo na Arnesovem spletišču.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)