Skoči na glavno vsebino

Sodelujte na 8. Megakonferenci Jr. (24. 2. 2011)

petek, 14. 1. 2011 12:32

Megakonferenca Jr. je tradicionalni mednarodni videokonferenčni dogodek, ki osnovnošolcem in srednješolcem po celem svetu že osmo leto zapored omogoča napredno video komunikacijo, sodelovanje in izmenjavo znanja. Letošnje predstavitve bodo s področja ekonomije, biologije, glasbe, energije in kulturnih razlik. Megakonferenca Jr. se bo odvijala 24. 2. 2011 od 13. do 1. ure zjutraj prihodnjega dne. Za sodelovanje potrebujete H.323 videokonferenčno opremo. Pri vseh tehničnih podrobnostih okoli videokonferenčne opreme in povezovanja vam lahko pomaga Arnes na video-podpora@arnes.si ali telefonsko 01 / 479 88 00.

Šole, ki se bodo vključile v dogodek, bodo imele priložnost sodelovati s kolegi s celega sveta in tako spoznati različne kulture ter s tem nove načine podajanja in sprejemanja znanja. Sodelujoči bodo predavateljem preko socialnih omrežij lahko zastavljali tudi vprašanja.

Na konferenci lahko ob predhodni prijavi sodelujete vsi osnovnošolci in srednješolci. Na njej boste učenci in dijaki vsebino pod mentorstvom vaših učiteljev predstavljali sami. Na dogodku lahko sodelujete na več načinov:

  • Prijavite se za moderatorja konference – »VJ team« (kim.owen@ndsu.edu).
  • Predstavite vašo vsebino v katerem izmed vsebinskih sklopov.
  • Na dogodku bodite zgolj gledalec in predavateljem postavite vprašanja preko socialnih omrežij.

Za aktivno sodelovanje ali zgolj ogled konference se morate na spletni strani organizatorja prehodno registrirati.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)