Skoči na glavno vsebino

S tečajem do znanja na področju izobraževanja

četrtek, 28. 2. 2019 13:02

Spletni tečaj lahko opravljate kjerkoli in kadarkoli. Na treh tečajih z različnimi tematikami, ki se bodo začeli 11. marca, je še nekaj prostih mest. Prijavo na spletne tečaje najdete na portalu SIO, na zavihku izobraževanja.

Tečaj, ki olajša vodenje zavoda

Ravnateljice in ravnatelji, priporočamo vam udeležbo na spletnem tečaju, ki je namenjen vodstvenim delavcem na šolah. Vodenje zavoda je lahko bolj učinkovito, če uporabljate IKT opremo in spletne aplikacije, ki so vam na voljo. Spoznali boste IKT opremo zavoda, načrtovanje in uvajanje rabe IKT pri pouku, spletna orodja za vodenje šole, orodja za komunikacijo na daljavo in sodelovalno delo. Poudarek je namenjen tudi varovanju osebnih podatkov, avtorskim pravicam v vzgoji in izobraževanju, arhiviranju in osnovam IKT varnosti.

Na MOST – vodenje in upravljanje VIZ – se lahko prijavite tukaj.

Spletišče je šolsko okno v svet

Spletišče je okno v svet za vaš zavod, šolski predmet, projekt, glasilo ali krožek. Njegova izdelava je enostavna. Na tečaju se boste naučili postaviti spletišče ali spletno predstavitev projektov in dejavnosti, s katerimi se ukvarjate pri vašem delu.

Na MOST – spletna predstavitev VIZ – se lahko prijavite tukaj.

Učenje in poučevanje imata različne oblike

Osvežite pogled na različne oblike učenja in poučevanja in spoznajte funkcionalnosti e-listovnika. Podprite vašo profesionalno rast z e-listovnikom in prepoznajte možnost rabe e-listovnika v učnem procesu. Povežite se z drugimi uporabniki, ki imajo enake interese.

Na MOST – E-listovnik – se lahko prijavite tukaj.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)