Skoči na glavno vsebino

Regionalno srečanje skupnosti RIPE v Skopju

sreda, 30. 1. 2013 12:05

RIPE NCC – regionalni internetni register (RIR), ki je zadolžen za odgovorno upravljanje naslovov IP in s tem povezanih virov, bo od 22. do 23. aprila v Skopju organiziral drugo regionalno srečanje skupnosti RIPE na področju jugovzhodne Evrope.

Regionalna srečanja so namenjena predvsem omrežnim inženirjem in ostalemu tehničnemu osebju, ki želijo spoznati ali sodelovati v razpravi o tistih tehničnih, administrativnih in političnih vsebinah, ki vplivajo na delovanje članov skupnosti RIPE in gospodarskih organizacij na določenem geografskem področju. Udeležujejo se jih člani skupnosti, predstavniki lokalnih oblasti, ključni ljudje v globalni in lokalni internetni industriji ter osebje RIPE NCC.

Takšna srečanja so odlična priložnost, da udeleženci pridobijo dragocene informacije o storitvah in dejavnostih RIPE NCC ter izvedo več o samih aktivnostih ter o možnostih sodelovanja pri oblikovanju politike v skupnosti RIPE in v njenih delovnih skupinah.

Dogodka se bo udeležilo več slovenskih strokovnjakov, med drugim bodo svoje izkušnje in poglede delili tudi Arnesovi sodelavci.

 Udeležba na dogodku, katerega se lahko udeleži kdorkoli, je brezplačna.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)