Skoči na glavno vsebino

Prenos konference Mreža znanja v živo (29. 11. 2012)

torek, 27. 11. 2012 12:13

V četrtek, 29. novembra 2012, lahko med 9.00 in 17.30 uro preko spleta v živo spremljate strokovno-izobraževalno srečanje Mreža znanja ter slovesnost ob praznovanju 20-letnice delovanja Arnesa.

Na konferenci Mreža znanja bomo predstavili aktualno dogajanje s področja informacijskih tehnologij v izobraževalno-raziskovalni skupnosti ter tuje in domače primere dobre prakse pri implementaciji IKT. Spoznali boste tudi storitve in rešitve, ki jih nudimo na Arnesu.

Konferenci bo sledila slovesnost ob praznovanju 20-letnice delovanje Arnesa, na kateri bomo imeli čast gostiti Dorte Olesen, predsednico NREN Policy Committee, ki sprejema strateške odločitve o delovanju evropskih raziskovalnih in izobraževalnih omrežij, združenih v GÉANT. Prisluhnili boste lahko koncertu, ki bo s pomočjo tehnologije LOLA izvajalce iz Ljubljane in Trsta povezal v skupno simfonijo. Za uspeh omrežja ne zadostujejo zgolj zmogljive povezave in oprema. Za dobre rezultate ste ključni ljudje. Zato se vam bomo ob tej priložnosti zahvalili za trud, ki ga vlagate v gradnjo omrežja ljudi in informatizacijo slovenskega raziskovalnega in izobraževalnega okolja.

Predavanja in okroglo mizo boste lahko v živo spremljali preko Arnesovega multimedijskega strežnika, samo dogajanje na srečanju pa lahko komentirate preko družabnega omrežja Twitter z oznako #mrezaznanja. Slike z dogodka bomo kot običajno objavili na Arnesovem Facebook profilu.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)