Skoči na glavno vsebino

Odprte prijave na konferenco TNC22

ponedeljek, 24. 1. 2022 15:12

Konferenca TNC22 bo v Trstu potekala med 13. in 17. junijem 2022. Srečanje organizira GÉANT, gosti pa ga italijansko nacionalno izobraževalno in raziskovalno omrežje GARR. TNC22 velja za najprestižnejšo konferenco s področja raziskovalnega in izobraževalnega omreževanja.

Ugodnejša prijava in brezplačna udeležba na daljavo

Organizatorji so odprli prijave na dogodek. Do polnoči, 8. marca, je prijava ugodnejša, letos pa bo udeležba na daljavo znova brezplačna. Prijavo za tak način udeležbe bodo organizatorji omogočili februarja.

Še vedno so odprte prijave za nekatere vrste prispevkov, ki se ukvarjajo z vprašanji, kako lahko izboljšate področje IKT za raziskovanje in izobraževanje. Podrobnosti najdete na spletišču konference.

Naslov konference je Krmarjenje po neraziskanem in je navdihnjen z idejo, da smo se v zadnjih dveh letih učili krmariti z novimi načini dela, novimi načini življenja, novimi načini interakcij. Ko gledamo v prihodnost in čas po pandemiji, ugotavljamo, da so se načini interakcij za vedno spremenili. TNC22 bo namenjen načrtovanju ponovnega povezovanja, raziskovanja in upravljanja spremenjenega okolja in premisleku, kako lahko skupaj postanemo močnejši.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)