Skoči na glavno vsebino

Nova podoba Arnesove spletne pošte

ponedeljek, 9. 3. 2020 13:25

Arnes Webmail ima novo podobo. Novo temo smo poimenovali Arnes Elastic.

Z osebnim koledarjem, ki ga lahko delite

Arnes Elastic ima tudi pomembno novost, nova tema vam bo omogočala tudi uporabo osebnega koledarja, ki ga lahko, če tako želite, delite z drugimi osebami.

Do nove teme v petih korakih

Temo lahko zamenjate sami v samo petih korakih. Za pomoč pri nastavitvi sodobne teme si oglejte kratka navodila v videoposnetku. Če že imate nastavljeno temo Elastic, se bo ta samodejno posodobila v Arnes Elastic. Spremembo teme lahko uredite tudi na vaših mobilnih telefonih in tablicah.

Varnost in zasebnost

Na Arnesu organizacijam in njihovim uporabnikom, pa tudi upravičenim posameznikom omogočamo uporabo elektronske pošte s sistemom za zavračanje okuženih in filtriranje/označevanje neželenih sporočil, ki smo ga razvili v sodelovanju z Institutom Jožef Stefan. Storitev zagotavljamo z uporabo lastnih poštnih strežnikov, ki se fizično nahajajo v Arnesovih prostorih v Sloveniji.

Z veseljem vam pomagamo

V primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti, nas lahko kontaktirate prek e-poštnega naslova helpdesk@arnes.si. Če vam nova tema ne bi bila všeč, si lahko znova nastavite temo Arnes. Za pomoč si oglejte naslednji video.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)