Skoči na glavno vsebino

Nova izvedba spletnega tečaja o spletnem nasilju nad dekleti

torek, 20. 9. 2022 15:02

Partnerji iz Slovenije, Estonije, Grčije, Severne Irske in Danske so v okviru projekta ERASMUS + Krepimo kompetence učiteljev proti spletnemu nasilju nad dekleti razvili spletni tečaj za učitelje, študente in vse, ki delajo z mladimi.

Oktobra bo na sporedu ponovna izvedba spletnega tečaja o spletnem nasilju nad dekleti. Cilj tečaja je pomagati razumeti pojav nasilja na spletu ter povečati sposobnost prepoznavanja, preprečevanja in odzivanja na spletno nasilje nad mladimi (13-16 let).

Tečaj se začne 3. oktobra ter konča 28. oktobra in traja skupaj 4 tedne. Tečaj ima 4 module, ki predvidevajo samostojno učenje, vsak teden je med gradivi video lekcija ter druga gradiva, ki vas bodo podrobneje seznanila s problematiko. Četrti teden je predstavljeno spletno orodje, ki ga lahko uporabite z učenci v razredu in je na voljo tudi v slovenskem jeziku.

Vse dodatne informacije o tečaju lahko najdete na portalu SIO ali neposredno pri izvajalki tečaji Barbrari Brečko prek elektronskega naslova barbara.brecko@fdv.uni-lj.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)