Skoči na glavno vsebino

Na konferenci Digdaktika bomo predstavljali Arnes

petek, 25. 8. 2023 12:55

Vabimo vas na zaključno konferenco projekta Digdaktika, ki bo potekala 30. avgusta v Cankarjevem domu. Čas za prijavo se izteka, saj se bodo prijave zaprle 28. avgusta ob 8. uri.

Na konferenci boste lahko sledili pestremu programu plenarnih predavanj in različnim predstavam. Pridružili se nam bodo učitelji in strokovnjaki iz Slovenije in drugih držav.

Tematike se bodo navezovale na digitalno tehnologijo in digitalni prehod. Videli bomo primere dobre rabe tehnologije v šolah, kjer so učitelji uporabili dobre prakse, da bi popestrili in obogatili pouk.

Na konferenci bomo sodelovali tudi Arnesovci. Za vas smo pripravili različna predavanja. Sodelovali bomo v treh delih zaključne konference Digdaktika: nagovoril vas bo direktor Marko Bonač, pripravili bomo krajšo predstavitev Teachmeet in poglobljeno predavanje.

O digitalnih identitetah in storitvah za izobraževanje

V našem predavanju boste spoznali zanimivosti o digitalnih identitetah in storitvah v digitalnem izobraževanju. Povedali bomo zanimivosti o digitalnih sledeh, ki jih puščamo za seboj na internetu, digitalnih identitetah in novostih, ki prihajajo. Spregovorili bomo o varnosti na internetu in geslih, razmislili o namembnosti digitalnih identitet in federaciji ArnesAAI. Govorili bomo o novih zakonih in uredbah, ki urejajo digitalne vsebine in identitete. Ne bomo pozabili niti na storitve, ki jih ponuja Arnes, še posebej bomo izpostavili nadgradnjo Arnes Učilnic na različico Moodle 4.1.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)