Skoči na glavno vsebino

Arnesovi uporabniki so finalisti tekmovanja Netko

ponedeljek, 22. 3. 2021 11:50

Dogodki lanskega leta so imeli tudi pozitivne učinke, kar dokazuje letošnji nabor tekmovalcev za nagrado Netko. Register.si je zabeležil rekordno število prijav.

Leto izzivov in uspehov

Za digitalce, ki ustvarjajo pod domeno .si, je bilo preteklo leto polno izzivov in uspehov. V teh novih časih so na splet prenesli toliko vsebin, kot jih niso že zelo dolgo časa. Najboljše med najboljšimi bo nagradil Netko, v prav vseh razpisanih kategorijah.

Veseli nas, da imamo med finalisti tudi Arnesove uporabnike. Tako bomo 1. aprila navijali za Filozofsko fakulteto, Kemijski inštitut, ki predstavlja svojo platformo za biotehnološka zagonska podjetja in ZRC SAZU s spletnim medijem znanstvenih prispevkov Alternator.

V tem letu smo uvedli novost pri glasovanju, kjer ste lahko na strani Register.si na družbenem omrežju Facebook, vaš glas oddali tudi sami in se preizkusili v vlogi naših žirantov.

Projekt, ki je na podlagi vašega glasovanja prejel največ glasov je spletna trgovina Ljubljanskega gradu.

Oglejte si finaliste in spremljajte zmagovalce

Na spletni strani www.netko.si si lahko ogledate vse letošnje finaliste po kategorijah, izberete vašega favorita in skupaj z nami spremljate razglasitev zmagovalca.

Tokrat bo podelitev digitalna, potekala bo na Registrovem kanalu Vsi na .si!, v četrtek, 1. aprila 2021 ob 18. uri. Se vidimo na spletu!

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)