Skoči na glavno vsebino

Arnes na strokovnem srečanju ravnateljic in ravnateljev

torek, 7. 11. 2017 7:36

V novembru bodo potekala strokovna srečanja ravnateljic in ravnateljev osnovnih in srednjih šol. Naslov letošnjih srečanj je Vodenje za spodbudno in varno učno-vzgojno okolje.

Predstavitev novosti in programa SIO-2020

Direktor Arnesa Marko Bonač bo v torek, 7. novembra, na strokovnem srečanju ravnateljic in ravnateljev osnovnega šolstva in v ponedeljek, 20. novembra, na strokovnem srečanju ravnateljic in ravnateljev srednjega šolstva, predstavil novosti storitev Arnesa in Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Na srečanjih bo Arnes prisoten tudi s stojnico, na kateri boste lahko pridobili vse informacije o storitvah,, ki jih Arnes nudi osnovnim in srednjim šolam, povezovanju v omrežje ARNES in programu SIO-2020. Na strokovnem srečanju ravnateljic in ravnateljev osnovnega šolstva bo stojnica postavljena v torek, 7. novembra, v ponedeljek, 20. novembra, pa na strokovnem srečanju ravnateljic in ravnateljev srednjega šolstva.

Arnesove storitve za šole

Arnes svojim uporabnikom, med katere sodite tudi učenci in učitelji, ponuja vrsto storitev, prav tako pa so vam na voljo brezplačne in varne spletne aplikacije, ki jih lahko najdete na portalu Moj Arnes.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)